Byta elcentral i och omkring Stockholm

Det behöver inte vara invecklat att byta elcentral

Att byta elcentral kanske låter krångligt och invecklat. Det är det dock inte om du låter oss göra det åt dig! Vi kan nämligen ersätta din gamla elcentral mot en ny sådan på ett snabbt och effektivt sätt. Det betyder bland mycket annat att du inte behöver stå ut med ett pågående byggprojekt där hemma eller på kontoret under en alltför lång tid, utan vi ser till att få det gjort så snabbt det bara går.

Med våra år i branschen och vår breda expertis tar det inte lång tid för oss att identifiera din nuvarande elcentral samt hur denna kan ersättas på bästa sätt. När du hör av dig till oss kan du berätta mer om hur dina behov ser ut så ser vi till att lösa dem snarast!

Fördelarna med ett sådant byte

Det finns flera fördelar med att byta elcentral. Den främsta är att en modern elcentral förser dig med en ökad säkerhet. Eftersom en sådan stänger av strömmen på en bråkdels sekund i de fall då det krävs innebär det en minskad risk för att en olycka ska inträffa. Moderna elcentraler har dessutom fler funktioner än äldre samtidigt som de upptar mindre plats. Du behöver inte heller förvänta dig att det ska kosta några jättesummor att byta elcentral.

Elsäkerhet är ett område som aldrig ska försummas eftersom konsekvenserna vid exempelvis användandet av en gammal elcentral kan bli allvarliga. Det är därför viktigt att inte skjuta upp bytet. Har du en gammal elcentral som börjar strula är det alltså nödvändigt att få den utbytt så snart som möjligt.

Byta elcentral elektriker Stockholm

En jordfelsbrytare ökar säkerheten ytterligare

En annan nackdel med vissa äldre elcentraler är att de saknar jordfelsbrytare. Jordfelsbrytare spelar en viktig roll eftersom de förser din elcentral med ytterligare en nivå av säkerhet. De skyddar nämligen mot elolyckor, olyckor som bland mycket annat kan resultera i elbränder.

När du ska byta elcentral är det därför en mycket bra idé att inkludera en jordfelsbrytare. Säkerheten för dig, din familj och/eller dina anställda är trots allt något som alltid bör ha högsta prioritet. En jordfelsbrytare är också något som vi utan några som helst problem kan inkludera i installationen av din elcentral.

Vi kan självklart hjälpa dig i urvalet av elcentraler. Vi har bra koll på vilka som håller hög standard, har fungerande jordfelsbrytare och som helt enkelt kommer få dig att sova lugnare om nätterna. Under våra år i branschen har vi dessutom lyckats bygga upp ett starkt kontaktnät vilket gör att vi har tillgång till bra priser på elcentraler. Vänder du dig till oss blir bytet alltså både säkert och till ett lågt pris!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify