Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster. Detta inkluderar bland mycket annat olika typer av elinstallationer. Nedan ser du exempel på några av de tjänster vi erbjuder.

services_icon1

Byte av elcentral

En av de saker vi kan hjälpa dig med är byte av elcentraler. Med vår hjälp kan du byta din gamla elcentral mot en ny och modern sådan med fler funktioner och som förser dig med en högre nivå av säkerhet.

services_icon1

Säkerhetslösningar

Vill du öka tryggheten i vardagen? Då kan det vara en bra idé att installera en säkerhetslösning såsom ett hemlarm eller övervakningskamera. Vi hjälper dig gärna med detta för att du ska känna dig tryggare. 

services_icon1.png

Installation av laddboxar

Omställningen till elbilar går i ett högt tempo. Vi kan hjälpa privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar att installera laddboxar. Det kan till exempel röra sig om en enstaka box vid en privat parkering, eller ett flertal boxar på en boendeparkering eller utanför företagslokalen.

services_icon1

Reparationer och underhåll

Om du har någon form av problem med elektriciteten kan vi komma för service. Det kan handla om allt från att en laddbox strular till ett eluttag som inte ger någon ström. Vi gör först en felsökning innan vi åtgärdar problemet.