Byta elcentral privatkund Stockholm

ELNAZ AB

Stort välkommen till oss på ELNAZ AB! Vi är ett stockholmsbaserat elföretag som kan bistå med en rad olika tjänster inom el. Till oss kan du bland annat vända dig för att få din elcentral utbytt, för att installera laddstolpar till din elbil, för olika typer av reparationer och mycket annat. Vi är helt enkelt din hjälpande hand när det kommer till allt som har med el att göra.

Vi startade vårt företag 2015 och sedan dess har vi hunnit hjälpa ett stort antal kunder. På ELNAZ AB strävar vi efter att leverera service i toppklass samt resultat som är säkra och som står sig under en lång tid framöver. För att kunna göra detta säkerställer vi att samtliga i vårt team är utbildade elektriker och har relevanta specialutbildningar om de ska genomföra mer avancerade typer av arbeten. Dessutom värderar vi givetvis erfarenheten bland våra anställda högt.

Med oss kan du alltså känna dig trygg i att du får hjälp av experter som utför installationer och reparationer på ett korrekt sätt, med samtliga säkerhetsregler i åtanke.

Våra kunder

Vi på ELNAZ AB vänder oss till flera olika typer av kunder. Det inkluderar bland annat privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi tar oss dessutom an uppdrag i alla tänkbara olika storlekar, från de allra största sådana till betydligt mindre!

Genom årens gång har vi gjort allt från att hjälpa villaägare med att installera laddboxar för sina elbilar, till att byta ut elcentraler hos bostadsrättsföreningar. Är du osäker på om vi kan hjälpa just dig behöver du alltså inte tveka kring att höra av dig. Du når oss enkelt via telefonnumret eller formuläret här på hemsidan.

Byta elcentral för dig i Stockholm

Var hittar du oss?

Vi har Friherregatan 136 i Hässelby, i västra Stockholm, som vår adress. Vi erbjuder dock våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholms län. Du själv måste alltså varken bo eller verka i närheten av just Hässelby för att kunna anlita våra elektriker. Oss är du välkommen till var i Stockholm med omnejd du än är baserad någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify